Eveniment Modern Buyer: 20/20 Vision: Planning for the Future

Modern Buyer organizează pe data de 23 Iulie a.c. la Crowne Plaza Garden din Bucureşti, evenimentul cu tema 20/20 Vision: Planning for the Future.
Aşteptăm alături de noi, într-un cadru exclusivist şi, de aceea mai restrâns, 50 de invitaţi, manageri de top din industria de retail şi FMCG. Primii vorbitori confirmaţi:

Vrem să înțelegem cum poate fi regândită planificarea operațiunilor, a forței de muncă, a finanțelor/bugetelor, a investițiilor unei companii din Retail/FMCG şi să vorbim despre resursele pentru viitoarele investiții cerute de remodelarea businessului.

Ne aflăm într-o perioadă în care acțiunile întreprinse de companii vor pune bazele creșterii și performanței, cu efecte de durată, de aceea vă invităm alături de noi pentru a împărtăși cu unii dintre cei mai importanți manageri din industria de retail şi FMCG din provocările şi oportunitățile momentului.

Planificarea viitorului presupune trecerea de la planificarea de urgență, pe termen scurt, la o planificare economică și la un scenariu de acțiune pe termen mediu și lung.

Managerii generali au nevoie, așadar, de o schimbare de atitudine, pentru a trece de la un mod reactiv de a acționa, la unul anticipativ, în care le arată angajaților și partenerilor de business modul în care organizația se va reinventa.

Liderii companiilor din FMCG și-au asumat deja răspunderea pentru a depăși perioada stării de urgență, dar în continuare ei sunt chemați să planifice modul în care compania lor va prospera pe termen scurt şi mediu.

Pentru a dezbate toate acestea împreună cu speakerii noștri, vă invităm să vă înscrieți la eveniment.

Vă rugăm să solicitați detalii referitoare la condițiile de participare de la echipa Modern Buyer: Aurelia Grigorescu – 0767.11.88.33 și Cristi Brinca – 0728.84 11.32.