DS Smith – partener-expozant al evenimentului „Legume & Fructe: Raftul BIO”, din 24 noiembrie, 2022

DS Smith ni se alătură în calitate de partener-expozant al evenimentului „Legume & Fructe: Raftul BIO”, organizat de Modern Buyer, în data de 24 noiembrie 2022, la Hotelul Crowne Plaza, din București.

DS Smith promovează în România soluții de ambalare sustenabile, care să sprijine retailerii și producătorii, aflați în tranziția către o economie circulară.

Ambalajele din carton ondulat reprezintă soluția propusă de companie pentru înlocuirea plasticului și, respectiv, pentru atingerea țintelor de sustenabilitate ale partenerilor săi, care doresc să își crească standardele în domeniu.

DS Smith este unul dintre liderii globali ai pieței de soluții de ambalare, produse de hârtie și servicii de reciclare. Compania este este recunoscută pentru inovația și calitatea ambalajelor, care aduc beneficii semnificative pentru îmbunătățirea eficienţei în lanțul de aprovizionare, augmentarea vizibilității la raft, creșterea vânzărilor și pregătirea produselor clienților pentru economia circulară.

Pe scena evenimentului „Legume & Fructe: Raftul BIO” vor urca, în calitate de speakeri: Roxana Baciu, Executive Manager al Mednet Research, Ionuț Parfente, Managing Director, Iq Arconsult, Radu Gherman, Director de Achiziții Produse Proaspete al Carrefour România, Ciprian Tănăsescu, Business Unit Manager Ultra fresh al Freshful by eMag, Ioana Pantelimon, Managing Director al Froopt, Georgiana Budeanu, Key Account Manager al MerryBerry, Nick Vârtej, Manager Comercial al Cooperativei Roua şi Andreea Kalisch, Preşedinte, Cooperativa Fermierul Moroşan.

Speakerii invitați vor prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO din România, rezultatele analizelor la raft din retailul modern, dar și proiectele de ultimă oră ale comercianților și producătorilor locali.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, în intervalul orar 09:00 – 17:00, și va avea trei componente:

– Conferinţă de o zi;
– Expoziţie de produse şi soluţii tehnice ;
– Revistă în variantele print şi digital, peste 60 de pagini.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Ediția anterioară a publicației digitale „Legume&Fructe: Raftul Bio” poate fi consultată aici.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la evenimentul din 24 noiembrie 2022.

Informații despre înscrierea la eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de speaker sau de partener al evenimentului, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

Articolul precedentAngela Arva, Seacave: Ne place să atragem prin gustul legumelor, chiar dacă folosim o etichetă simplă
Articolul următorNespresso lansează ediția limitată de sărbători ȋn colaborare cu maestrul patiser Pierre Hermé
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.