Dr. Oetker vinde brandul Inedit și activele sale către The New Originals Company

Dr. Oetker vinde divizia Inedit Food (brandul Inedit și activele sale) către The New Originals Company, membră a holdingului de investiții Raiffeisen, prezent pe piața din România prin investiții în companii de pe piețele financiare, în diverse domenii ale producției industriale, energiei, IT, precum și în distribuția de produse de larg consum.

Activele preluate sunt aferente afacerii cu produse din soia desfășurate în România de către Dr. Oetker sub brandul Inedit.

Dr. Oetker este o companie al cărei obiect principal de activitate este comerțul cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte

Pe piața produselor din soia, Raiffeisen este prezent prin vânzările generate de producătorul din Slovacia, Alfa Bio s.r.o.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Consiliul Concurenței analizează deja tranzacția prin care The New Originals Company GmbH intenționează să preia activele deținute de Dr. Oetker România.

 

Articolul precedentVinuri exclusiviste și șampanie de colecție în ediția de primăvară a RO-Wine
Articolul următorKaufland și Cătălin Botezatu lansează colecția capsulă Smart Fashion Summer
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.