desprevin.ro creează cea de-a doua etichetă, Primul, un vin rose

desprevin.ro creează cea de-a doua etichetă, Primul rose, la mai puțin de un an de la lansarea cupajului din Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Sauvignon – Primul, care a câștigat medalia de argint, la Concursul Mondial de la Bruxelles 2022.

Născut într-o zonă răcoroasă a României, la Huși, Primul rose aduce în pahar prospețime, eleganță și echilibru între aromele bine definite, aciditate și corp, un mix care poartă semnătura Marinei Samoilă și a Domeniilor Averești.

Vinurile din familia Primul sunt o expresie a pasiunii și dedicării pentru vinul și cramele din România pe care echipa desprevin.ro o formulează zi de zi.

Conceptul de vin itinerant este gândit astfel încât, în fiecare an, Primul să fie conceput și produs cu o altă cramă, aceea care impresionează cel mai tare și rămâne pentru cel mai lung timp în memoria și atenția celor doi experți de la desprevin.ro, Alex Dona și Marina Samoilă.

“Varianta rose, cea de-a doua etichetă Primul, am ales să o producem alături de Domeniile Averești, o cramă care ne-a impresionat prin faptul că a readus Busuioaca de Bohotin în inimile românilor și că a reușit să-și perfecționeze vinificarea pentru a obține vinuri remarcabile din acest soi”, afirmă Marina Samoilă, Director Executiv si wine expert desprevin.ro & winedeals.ro

“Primul a fot creat ca private label premium desprevin.ro într-un moment în care consumul de vinuri din  categoria premium, vinurile cu poveste, reprezentau o bucată mare din opțiunile de cumpărare. Această tendință se menține încă și merge mână în mână cu preferința consumatorilor de a încerca vinuri rose preponderent în perioada verii dar nu numai. Această nouă ediție din seria Primul vine, astfel, și ca răspuns la cerințele pieței, pentru că suntem un business conectat la consumatori, dincolo de a fi niște buni cunoscători ai vinului ” menționează Alex Dona, Chief Drinking Officer desprevin.ro & winedeals.ro 

Atât Primul roșu cat și Primul rose pot fi achizitionate de pe desprevin.ro, winedeals.ro și dintr-o serie limitată și atent selecționată de locații HORECA.