Dan Matei, Industry Lead, NielsenIQ este speaker al evenimentului Retail & HoReCa Distribution 2024

În cadrul ediției aniversare Retail & HoReCa Distribution din 26 septembrie 2024, de la Brașov, Dan Matei, Industry Lead, Beverages & Tobacco, NielsenIQ va prezenta o analiză a evoluției FMCG, cu focus pe transformările și provocările ultimilor zece ani, arătând modul în care au evoluat categoriile de top în canalul tradițional.

O prezență apreciată la evenimentele destinate sectorului FMCG din România, Dan Matei are experiență acumulată în industria de Audit de Retail în România și Europa de Vest, iar în prezent conduce divizia de Beverages, Tobacco & Telecom a Nielsen România.

Înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție sunt în plină desfășurare.

Modern Buyer așteaptă şi în acest an un număr de 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HoReCa, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Cu fiecare ediție, Retail & Horeca Distribution a devenit un punct de referință ferm în calendarul profesional al antreprenorilor și managerilor din industria de distribuție și supply chain management, iar ediția din acest an nu face excepție.

Analiza sectorială unică ce înglobează cifre cheie de la cei mai mari 100 de distribuitori în retail și HoReCa va aduce informații valoroase și o radiografie a dinamicii acestui sector.

Antreprenori de top vor prezenta modelele de afaceri și modul în care ele influențează eficiența și competitivitatea lanțului de aprovizionare. Live Polls & Survey despre prioritățile anului 2025, zona expo hall cu degustări și prezentări de produse, cina de afaceri din seara de 26 septembrie sunt alte câteva ingrediente ale unei ediții aniversare, care-și propune să consolideze colaborarea între producători, distribuitori și alți actori din lanțul de aprovizionare.

Componente eveniment

Ediția aniversară cu numărul X a acestui eveniment va avea loc în data de 26 septembrie 2026 la Hotel Qosmo din Brașov.

Conferință – Dezbateri în plen 09.30 – 16.00;

Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa.

Cină de afaceri – cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Parteneri și expozanți

Informații despre înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la colegii noștri: Andrada Bercaru – andrada.bercaru@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0721.049.190 și 0729.880.041.

Galerie foto a ediției 2023 a Retail & Horeca Distribution

Articolul precedentAvantajele și dezavantajele Inteligenței artificiale în businessuri
Articolul următorAlberto Chueca este noul CEO al Lidl România
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.