Campanie Umanitară! Bătrânii și copiii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare au un număr de telefon la care pot cere ajutor

Mihai Căldăraru, Director General – Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități, a anunțat că bătrânii și copiii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare, precum și persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0729733333 atunci când au nevoie de ajutor.

„Vom strânge alimente neperisabile (orez, ulei, zahăr, făină, mălai, paste, conserve, dulciuri) și produse de igienă (detergent manual, săpun, hârtie igenică) pentru semenii noștri care au nevoie de o mână de ajutor. În cazul în care aveți un aragaz sau un frigider funcțional de donat vă rugăm să ne anunțați. Știm câteva familii cărora le-ar prinde tare bine aceste electrocasnice”, a declarat Mihai Căldăraru, Director General – Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane Dizabilități.

Voluntarii implicați în acestă campanie vor utiliza toate măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19. De asemenea, oricine dorește să se implice în acest proiect ca voluntar, partener sau donator este încurajat să scrie la adresa de e-mail: dgaspcromania.ro@gmail.com sau să sune la numărul de telefon 0729733333.

Toți cei care doresc să se implice pot să dea un share la această postare, în așa fel încât mai mulți oameni să afle despre această inițiativă aflată în derulare.