Auchan a lansat căruciorul-surpriză, cu reducere de 65% la produsele conținute

În data de 29 martie 2024, Auchan a oferit clienților săi din hipermarketurile Auchan Sibiu, Electroputere Craiova și Plaza Mall Târgu Mureș șansa de a cumpăra produse nealimentare la prețuri reduse cu 65% față de prețul de raft, o afacere profitabilă pentru clienții dornici să afle ce produse au fost ascunse în coșurile „misterioase”. Campania „Descoperă comoara din cărucior” continuă și în alte magazine Auchan, ziua și ora urmând a fi comunicate în social media și pe site-ul retailerului.

Fiecare coș conținea între 10 și 20 de produse nealimentare, precum electronice, produse de menaj, de îngrijire a casei, decorațiuni etc., conținutul acestora fiind dezvăluit clienților doar după achiziție.

În mai puțin de două ore, toate cele 150 de cărucioare au fost vândute, unii clienți cumpărând chiar mai multe simultan.

O bună parte dintre clienți au ajuns mai devreme de începerea vânzării, special pentru a „vâna” aceste „comori” din cărucioare. Pentru coșuri cu valori între 540-1450 lei, clienții au plătit cu 65% mai puțin, adică între 200-500 lei.

Mai multe detalii despre această acțiune pot fi consultate în regulamentul campaniei, disponibil in magazinele participante și pe www.auchan.ro.

Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ omnicanal, modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi.

Compania pune la dispoziția clienților multiple modalități de comandă online, prin magazinul auchan.ro și aplicatia Auchan, precum și o gamă largă de servicii de ridicare a comenzilor: din magazine, prin Click&Collect sau din parcarea acestora prin Auchan Drive, dar și soluții de livrare națională standard sau expres.

Articolul precedentContribuția vânzărilor de weekend se apropie de 30% din vânzările săptămânale în IKA
Articolul următorBrandul de producător Diana are o nouă identitate vizuală, un nou logo și un nou design al ambalajelor
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.