Alexander Pavlov este noul Managing Director al FM România

Alexander Pavlov este noul Managing Director al FM România, începând cu 20 august 2018. Responsabilitățile avute în funcția anterioară, de Operations Director – Domestic Transport and Global Supply Chain, expertiza atât pe zona de transport, cât şi în logistică, îi vor asigura lui Alexandru succesul în noul rol și îi vor permite să continue să lucreze pentru realizarea obiectivelor strategice ale afacerii FM Logistic în România.

Alexander Pavlov are 2 diplome de master, în domeniul științelor informatice și în management, şi experiență recunoscută de peste 15 ani în logistică. El s-a alaturat echipei FM Logistic Rusia în luna iunie 2003, în calitate de Business Controller. Până în prezent a ocupat mai multe poziţii-cheie în Rusia, în diferite departamente, de la controlling, transport şi depozitare până la operaţiuni logistice, care au contribuit la dezvoltarea experienței în domeniul logistic.

Alexander Pavlov va raporta către Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est.

Christophe Menivard- Managing Director FM Logistic Europa de Est, a declarat „Numirea strategică a lui Alexander Pavlov în acest rol cheie este o alegere evidentă pentru a sprijini planul de dezvoltare pe termen lung al companiei în România, pentru excelenţă operaţională şi pentru a-și consolida poziția pe piața locală, astfel încât FM Logistic să devina unul din jucătorii de referinţă pe piata logistică din România.”

Fondat în 1967, FM Logistic este unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali, cu expertiză în depozitare, transport și co-packing. Grupul, o afacere de familie independentă, este lider în logistica oferită companiilor din 6 sectoare principale- alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice.

Cu operațiuni în 14 țări din 5 regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia și America Latină), FM Logistic generează încasări de peste 1 miliard de euro, dintre care 63% provin din afara Franței. Fiind o companie responsabilă din punct de vedere social, FM Logistic utilizează metode inovatoare pentru a gestiona nu mai puțin de 26.200 de angajați.