Zarea lansează două spumante noi: Tămâioasă Românească și Muscat Rosé

1025

Zarea lansează două sortimente de vin spumant de înaltă calitate, Tămâioasă Românească și Muscat Rosé, realizate prin Metoda Asti – metodă specială de obținere a spumantelor din struguri aromați prin fermentarea mustului. Procesul de fermentație este oprit prin refrigerare, ceea ce permite protejarea aromelor și zaharurilor naturale, asigurând cel mai ridicat nivel de calitate pentru acest tip de spumante dulci.

Aceste vinuri au fost medaliate la Concursul Internațional China Wine & Spirits Awards (CWSA) 2018, la care participă peste 100 de țări: Medalie de Aur Tămâioasă Românească și Medalie de Argint Muscat Rosé.

„Lansarea colecției I Love face parte din proiectul nostru pe termen lung de a «împrieteni» consumatorii cu vinurile spumante, de a le oferi oportunitatea de a se bucura de gust, nu doar de a marca un moment de sărbătoare ciocnind un pahar. Îi îndemnăm să se răcorească cu stil, oricând, dar nu oricum, ci cu vinuri aromate obținute din soiuri sau cupaje speciale, realizate prin tehnologii deosebite, în ambalaje smart casual” declară Emil Popescu, Președinte Zarea.

Producătorul Zarea este liderul pieței de vinuri spumante, având în perioda FM17-DJ18 o cotă de piață în volum de 29,2% pe categoria spumante, cu o creștere de 5,6% în volum față de perioada anterioară*.
Pe aceeași perioadă, brandul Zarea a crescut în vânzări volumice cu 28,7% față de perioada anterioară*.

Zarea este liderul de piață în categoria spumante. Cu o tradiție care începe încă din 1912, în portofoliul companieise regăsesc vinuri efervescente realizate prin toate tehnologiile existente: Metoda Tradițională (fermentarea în sticlă), Metoda Charmat (fermentarea în rezervor), Metoda Asti și impregnarea cu CO2. Brandurile sub care se găsesc spumantele Zarea sunt: Mott, Zarea, Athenee Palace și Dorato. Mai multe informații pe: www.zarea.ro și www.facebook.com/zarearomania

*Calculul este realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit pentru categoria vinuri spumante, conform definiției producătorului, din punct de vedere al volumului de vânzări, pentru Total România Retail+Horeca.