Smart gifts for Christmas by Cătălin Botezatu − exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland România

În prag de sărbători, Kaufland România și Cătălin Botezatu lansează Smart fashion line by Cătălin Botezatu, creată exclusiv pentru magazinele Kaufland, cu noutăți pentru fiecare sezon. Prima lansare este colecția de iarnă Smart gifts for Christmas, o garderobă-capsulă care poate fi un cadou de Crăciun cu stil, smart, care poartă semnătura celebrului designer.

Linia de haine și accesorii create de Cătălin Botezatu pentru Kaufland România are scopul de a oferi soluții de fashion chic & smart, pentru ca oricine să-și poată completa garderoba.

Piesele vestimentare sau accesoriile din colecția Smart gifts for Christmas pot deveni un cadou de Crăciun foarte potrivit sau se pot transforma în ținuta specială de Sărbători. În această colecție se regăsesc pulovere din bumbac 100%, pentru femei sau bărbați, cămăși, tricouri, cardigane, boxeri, slipi, șosete, curele sau portofele din piele naturală. Toate acestea sunt articole de calitate la prețuri accesibile.

Smart fashion line by Cătălin Botezatu ne promite noi colecții capsulă și în sezoanele viitoare, precum Garderoba smart pentru primăvară sau Dress smart for summer.

Colecția Smart Fashion Line by Cătălin Botezatu este disponibilă exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland România.