Schimbări la vârful companiei Marathon Distribution

0
413

Aifun Suliman, unul dintre acționarii Marathon Distribution, a preluat recent managementul operațional al companiei, coordonând inclusiv departamentul comercial la cârma căruia s-a aflat în ultimii ani Marian Anghel. În urmă cu doar câteva săptămâni acesta din urmă și-a încheiat colaborarea cu compania Marathon Distribution după mai bine de 18 ani în care a ocupat diverse pozitii cheie, ultima dintre ele fiind de director comercial.

Marathon Distribution se află în top 10 distribuitori în TT și HoReCa, încheind 2017 cu o cifră de afaceri de 410.2 milioane de lei, în creștere cu circa 3,5% față de 2016 și un profit de 11 milioane de lei.

Marathon Distribution acoperă mai multe canale de vînzare, respectiv retailul modern, retailul tradițional, HoRecA și industria alimentară.

Aifun Suliman a preluat atât comunicarea cu partenerii din portofoliul companiei pe care o deține alături de un alt acționar cât și operațiunile comerciale. Acesta deține și  fabrica tecuceană Contec SRL, producătorul brandului Olympia.