ReVino Bucharest Wine Fair− salon de vinuri și turism viticol

626

CrameRomania.ro și ReVino.ro organizează în perioada 12 – 14 mai, la Hotelul Novotel din București, cea de-a treia ediție a ReVino Bucharest Wine Fair, salon de vinuri și turism viticol. Anul acest ReVino Bucharest Wine Fair aduce în fața publicului peste 230 de vinuri premium, unele lansate chiar aici în premieră, 35 de expozanți, crame mici și mijlocii din România, importatori, biroul de turism viticol, masterclass-uri interactive și o zi dedicată specialiștilor din industria ospitalității.

Cele 33 de crame mici și mijlocii prezente care vor prezenta câte 7 vinuri premium acoperă toată țara, astfel că cei prezenți la eveniment îți vor putea face o imagine completă asupra a ceea ce înseamnă vinurile românești contemporane de calitate. Pe lângă acestea, vor fi prezenți și doi importatori cu vinuri internaționale din țări precum Franța, Italia sau Spania, dar și din Lumea Nouă.

Pe lângă degustările din cadrul salonului, vizitatorii vor putea lua parte la master-class-uri interactive susținute de opt enologi. Acestea sunt un prilej excelent pentru cei interesați să acumuleze cunoștințe noi despre vinuri și să afle direct de la surse informații relevante despre soiuri, tehnici de vinificare și amprente personale.

Specialiștii din industria ospitalității și turism sunt invitați să ia parte la eveniment, luni 14 mai. Am gândit această zi individual, astfel încât participanții să aibă posibilitatea unei atmosfere profesionale de degustare și afaceri. Ultima zi a evenimentului devine astfel și o excelentă oportunitate de socializare în care cei prezenți pot descoperi o rețea cu potențiali furnizori, clienți și parteneri. Accesul se face pe bază de invitație, care poate fi obținută în mod gratuit prin înregistrarea pe site.

“Încă de la prima ediție, de acum doi ani, prin evenimentul ReVino Bucharest Wine Fair ne-am asumat misiunea de a promova vinurile românești de calitate, cramele mici și mijlocii, consumul responsabil și turismul viticol la noi în țară. Și am reușit. De la an la an am adunat în jurul nostru tot mai mulți oameni interesați de vinuri de cali-tate și care află în același timp despre călătoriile pe care le pot face la cramele de la noi.” spune Alina Iancu, managing director, CrameRomania.ro și ReVino.ro.

Expozanți
7ARTS, Crama Alira, Amfiteatru Vitis, Crama Aramic, Crama Aurelia Vișinescu, Crama AVINCIS, Crama Balla Geza, Crama Basilescu, Crama Bauer, Crama Budureasca, Domeniul Bogdan, Crama Carastelec, Crama Cepari, Crama Corcova Roy & Dâmboviceanu, Casa de Vinuri Cotnari, Domeniul Drăgași, Halewood Wine & Spirits, Crama Histria, Le Manoir, Crama La Salina, Crama Lechburg, Crama Liliac, Crama Oprișor, Domeniile Panciu, Crama Petro Vaselo, Crama Rasova, Crama SERVE Ceptura, Casa de Vinuri Ștefănești, Domeniul Vlădoi, Crama Știrbey, Crama Thesaurus, Crama Tohani, Crama Viile Metamorfosis, Crama Villa Vinea, Wine Point.