Pizza Hut Delivery − investitie de peste 200.000 de euro la Ploiesti

692

Lantul de restaurante Pizza Hut Delivery −conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut − a deschis la finalul lunii iulie 2017 o noua unitate in Ploieşti, in urma unei investitii de peste 200.000 euro. Noua unitate este situata in pasajul pietonal din incinta centrului comercial Winmarkt si are o suprafata totala de 170 mp.

Deschiderea noii unitati inseamna crearea a peste 20 de locuri de munca care ofera beneficii diverse noilor angajati, printre care bonusuri de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea si program flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia.

”Ne bucuram sa anuntam lansarea celei mai noi locatii Pizza Hut Delivery la nivel national, in Ploiesti. Suntem in curs de implementare a planurilor noastre de extindere si suntem mandri pentru inca o realizare importanta. Incepand de astazi, suntem mai aproape de locuitorii orasului Ploiesti, care vor putea comanda pizza si vor avea ocazia sa se bucure de varietatea de retete si produse delicioase Pizza Hut Delivery.”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Cu ocazia acestei inaugurari, Pizza Hut Delivery ajunge la 14 locatii aflate in Bucuresti si in tara. Pizza Hut Delivery ofera o gama diversificata de retete de pizza, paste, antreuri si deserturi.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizeaza produse numai la pachet si prin livrare. Brandul a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei unitati in zona Vitan din Bucuresti. In prezent, Pizza Hut Delivery detine 14 unitati in Bucuresti si cate una in Brasov, Cluj, Popesti Leordeni si Ploiesti.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery.