Lidl va dubla primele de Crăciun în 2020, până la 800 de lei

În luna decembrie 2020, Lidl va dubla prima de Crăciun și va oferi 800 de lei pentru angajații cu o vechime mai mare de 6 luni în companie, precum și 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puțin de 6 luni. La aceste beneficii se adaugă și cadouri de Moș Nicolae pentru angajații care au copii cu vârsta de până la 14 ani.

Investiția totală a retailerului în primele de Sărbători pentru echipa Lidl este de peste 11 milioane de lei.

În plus, retailerul a introdus în asigurarea pe care o oferă angajaților săi, servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS – CoV-2.

Lidl a lansat o nouă campanie de angajator, în care comunicarea pune accent pe oportunităţile de dezvoltare profesională în cadrul reţelei, în condiţiile în care majoritatea dintre managerii actuali au fost promovaţi din interiorul companiei.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice. Cei care își doresc să se alăture echipei Lidl sunt invitați să vadă joburile disponibile pe site-ul retailerului.