Kaufland a lansat o nouă marcă proprie de articole sportive

257

Kaufland a lansat Newletics, o nouă marcă proprie de articole sportive. Gama cuprinde articole de îmbrăcăminte, echipamente și accesorii sportive și se adresează atât sportivilor începători, cât și celor cu experiență, indiferent dacă se antrenează afară sau în interior. 

Brandul este disponibil exclusiv în magazinele Kaufland și include articole de îmbrăcăminte și accesorii clasice, cum ar fi tricouri, leggings, șorturi sau încălțăminte, produse pentru antrenamente de alergare, trekking, ski, înot, pentru diferite sporturi cu mingea, yoga, pilates, fitness, dar și accesorii specializate, precum seturi de gantere sau mingi medicinale.

Produsele se remarcă prin varietate și calitate, oferită la prețuri accesibile – special pentru cei care au așteptări mari, dar nu sunt pregătiți să plătească un preț exagerat pentru aceasta.

Newletics oferă un echipament sportiv funcțional și rezistent, care își păstrează forma în timp, având un design modern și caracteristici adaptate nevoilor sportivilor, precum funcția de reglare a umidității corpului, dar și impermeabilitate și rezistență la murdărie, beneficii obținute prin intermediul tehnologiei inovatoare Bionic Finish. Cele mai multe articole textile Newletics sunt produse din bumbac bio și certificate Gots și poartă sigiliul Oeko-Tex.

În funcție de sezon, sortimentul beneficiază de noi produse și promoții, iar luna martie va aduce oferte speciale pentru articole și accesorii din gama dedicată bicicliștilor.