Golden Food Snacks preia compania Derpan. Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia

Printr-un comunicat de presă, Consiliul Concurenței anunţă că analizează tranzacția prin care Golden Food Snacks preia compania Derpan.
Golden Foods Snaks SA prelucrează și conservă fructe și legume și, de asemenea, produce și comercializează nuci, alune, semințe și fructe deshidratate sub brandul Elmas și sub mărci ale altor companii, cunoscute ca produse private label.


Derpan fabrică pâine, prăjituri și produse proaspete de patiserie și produce și comercializează produse de panificație ambalate, cu termen lung de valabilitate, precum croissant, ștrudel și brioșe.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.
Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Articolul precedentNestlé Global anunță o creștere organică de 8,1% pe S1 2022
Articolul următorRetail & Horeca Distribution 2022, ediţia cu numărul VII
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.