Familia Shakhshir continuă expansiunea reţelei de magazine Home Garden

Compania Safeway International Impex din Cluj-Napoca a deschis în această toamnă trei magazine sub brandul Home Garden Supermarket.

Primul dintre ele a fost inaugurat pe data de 1 septembrie a.c., la Dej (Str. Unirii nr. 18). Pe data de 23 septembrie a.c., compania a deschis un magazin Home Garden Supermarket în Cojocna, în locul în care funcţiona fostul magazin RoCoop. În fine, astăzi (22 octomrie 2020), reţeaua a mai pus un magazin pe harta sa, inaugurând un al doilea magazin în Dej, pe strada Nicolae Titulescu nr. 16.

„În prezent, operăm sub brandul Home Garden o reţea de 12 magazine, iar până la finalul anului vom deschide şi magazinul cu numărul 13. Acesta va fi deschis în Cluj-Napoca, pe Calea Baciului”, spune Ghassan Shakhshir, Marketing Manager, Safeway International.

Safeway International Impex, o afacere de distribuţie de produse FMCG în Retail, HoReCa şi IKA, deținută de familia Shakhshir, a fost înfiinţată în anul 1994 la Cluj-Napoca. Compania a deschis primul magazin sub brandul Home Garden în toamna anului 2017.