Eugen Zbîrcea, Coperativa Roua, invitat la evenimentul „Legume-Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lanţul de aprovizionare”

Eugen Zbîrcea, Commercial Manager la Coperativa Roua, se alătură ca vorbitor dezbaterii on line cu tema „Legume-Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lanţul de aprovizionare” organizată de Modern Buyer pe data de 28 Mai a.c., în intervalul 11.00 – 12.30.

Cooperativa Legume fructe Roua a fost constituită în 2018 prin asocierea unui număr de șapte fermieri, în jurul conceptului de agricultură ecologică. Pe o suprafaţă de 10 ha de sere, Cooperativa Roua produce roşii, castraveţi, ardei, vinete, zucchini, salată, ceapă verde, pătrunjel şi broccoli. Începând de anul viitor, Cooperativa Roua va pune pe piaţă şi primele fructe ecologice – cireșe, caise, piersici, căpșune – recoltate din livezile proprii. Cooperativa Roua deţine un total de peste 150 ha de teren agricol în proprietatea membrilor cooperatori.

Pe 28 Mai, de la ora 11.00, Eugen Zbârcea va vorbi despre proiectele pe termen scurt şi mediu ale Cooperativei Roua şi despre despre factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone în acest sezon.

Vom continua şi în această ediţie să vorbim despre bune practici adoptate de comercianţi şi fermieri pentru limitarea răspândirii Covid şi a distorsiunilor pe lanţul de aprovizionare, programele derulate de marile lanţuri de retail modern pentru achiziţia de fructe şi legume româneşti, în sezonul 2020, despre factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone şi despre sprijinul acordat producției interne – ce soluţii au fost adoptate de către comercianţi, dar şi de către autorităţi şi cum se vor reflecta ele în raft.

Lista vorbitorilor confirmaţi pentru ediţia a doua a evenimentului:

  • Daniel Costache, Team Leader al Departamentului de Achiziții, Penny Market
  • Radu Niculescu, Sales Director, MerryBerry
  • Mihai Măciucă, General Manager, Aspeti
  • Eugen Zbîrcea, Commercial Manager, Roua Coop

Partenerii evenimentului: Penny Market, Aspeti

Înscrie-te gratuit la eveniment!

Confirmați participarea și înregistrați-vă gratuit la eveniment accesând acest Link. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în procesul de înregistrare sau aveţi întrebări pe marginea celor de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail: cristi.brinca@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro. Evenimentul va fi găzduit pe platforma Zoom. Pentru participarea la conferință este necesară descărcarea și instalarea aplicației Zoom (https://zoom.us).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here