Brandul Meantime − gust de bere din UK, după o reţetă clasică

Ursus Breweries își extinde gama de beri de import comunicate sub conceptul-umbrelă „Jurnalul unui Connaisseur” și aduce în premieră în România Meantime, o bere craft, care explorează gusturile și rețetele clasice englezești de bere.

„Jurnalul unui Connaisseur” urmărește, prin intermediul unui călător, poveștile berilor de import și experiența locală a țărilor din care acestea provin: Olanda, Turcia, Belgia și Anglia. Meantime, lansată în trei variante – Meantime London Lager, Meantime London Pale Ale, Meantime Yakima Red –, este al patrulea brand care completează acest portofoliu.

Meantime London Lager este o bere maturată, nepasteurizată, cu o aromă perfecționată în decursul a 20 de ani. Aceasta surprinde printr-un gust suprem, care îmbină într-o explozie de simțuri, aromele clasice ale malțului din partea de est a Angliei și hameiul din Kent.

Meantime London Pale Ale este o bere complexă, care combină hameiurile americane Centennial și American Cascade cu cel englezesc, pentru a oferi o experiență completă, cu arome de citrice și gust amărui. Aceasta este o bere craft ce creează o punte între tradiție și modernitate.

Meantime Yakima Red este creată pentru cei care preferă o altfel de bere în favoarea celei amărui. Produsă din alăturarea a cinci soiuri de hamei din Valea Yakima, Washington, Meantime Yakima Red este o bere spectaculoasă, de o culoare roșu rubiniu, care reține gustul amărui cu notele fructate provenite din tipurile de hamei.

Cele trei specialități ale brandului Meantime se alătură, în portofoliul „Jurnalul unui connaisseur”, brandurilor Efes (Turcia), Grolsch Weizen (Olanda) și St. Sfefanus (Belgia), completând călătoria prin diferitele culturi și arome ale lumii.