Peek&Cloppenburg deschide cel mai mare spatiu din Romania la AFI Cotroceni

Cu peste 60 de magazine in Germania si alte 50 in Austria si Europa Centrala si de Est, retailerul german de moda Peek&Cloppenburg inaugureaza in AFI Cotroceni cea de-a patra unitate din Bucuresti, pe o suprafata de 5.200 MP, impartita pe doua niveluri, fiind cel mai mare spatiu din tara al brandului.

Peek&Cloppenburg reuneste zeci de branduri celebre, acoperind toate tipurile de haine pentru barbati, femei si copii. Printre marcile renumite pe care le veti gasi in AFI Cotroceni se numara si Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Ralph Lauren, Calvin Klein, Guess, Brax si multe altele.

 

Articolul precedentNoi directii de dezvoltare in segmentul marcilor proprii, la Private Label Innovation Show 2017
Articolul următorRomanii cheltuiesc aproximativ 150 de lei lunar pentru pachetul de pranz al scolarilor
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca Redactor-șef la diferite publicații Business to Business, precum și ca expert media, în trei proiecte europene: PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa daniela.oancea@modernbuyer.ro