Modern Buyer va organiza pe data de 6 Iunie 2017, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti, un eveniment dedicat analizei optiunilor aflate la indemana companiilor din retail si FMCG pentru atingerea obiectivelor de mediu. Evenimentul atinge si o alta tema extrem de actuala pentru cele doua industrii, respectiv risipa alimentara.

Am structurat aceasta dezbatere in doua paneluri:
Panel I – Deseuri de ambalaje: practici si strategii pentru atingerea tintelor de colectare si reciclare in retail si FMCG;
Panel II – Risipa alimentara: analiza optiunilor, a costurilor asociate si a implicatiilor fiscale aferente;

Primii speakeri confirmati
Au acceptat invitatia Modern Buyer de a participa in calitate de vorbitori la aceasta dezbatere Raul Pop, Senior Manager Climate Change and Sustenability Services, Ernst & Young, Emanuel Parvulescu, Head of Environment Cora Romania, Florin Capatana, Director de Dezvoltare Durabila si Relatii Institutionale, Carrefour Romania, Silvia Axinescu, Managing Associate, Reff & Associates.

Cine participa

Sunt invitati la acest eveniment reprezentantii lanturilor de retail fmcg si furnizorii sai (Manageri/responsabili mediu, Directori Achizitii), reprezantanti ai autoritatilor statului, ai Organizatiilor de Transfer de Responsabilitate si ai asociatiilor patronale din segmentul FMCG, alte companii implicate in lantul de producere, colectare, sortare, reciclare a deseurilor din ambalaje.

Vom reveni in curand cu o lista actualizata a speakerilor care se vor alatura celor de mai sus. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta astfel:
Maria Hurduc – Redactor Sef
maria.hurduc@modernbuyer.ro

Aurelia Grigorescu
Sales & Events Coordinator
aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro

Telefon redactie: 031.425.38.92

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRomfood Trading: „Estimam ca vanzarile de somon si macrou au crescut cu 5% in 2016”
Articolul următorProfi ajunge la 545 de unitati
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here