Aperto – un restaurant in stil italian la Bucuresti Mall Vitan

0
344

Aperto, restaurantul cu specific italian care ii intampina din aceasta vara pe clientii Bucuresti Mall este primul deschis in Romania, urmand ca brandul sa isi dezvolte o retea proprie intr-un mod sustenabil.

Localul, aflat la parterul mall-ului si dotat cu o terasa cocheta, aduce un meniu diversificat, cu zeci de tipuri de paste, pizza, peste, carne, deserturi, gelato, la care se adauga o colectie de vinuri atent selectionate si cocktailuri ale casei.

Experienta pe care noul restaurant Aperto o ofera clientilor Bucuresti Mall Vitan este transparenta. Cinci bucatarii deschise, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca si gelato), aflate in interiorul localului, le permit gurmanzilor sa vada cum este pregatit fiecare preparat de catre chef-ii profesionisti.

La acestea se adauga si Academia Aperto, dotata si ea cu o bucatarie proprie, avand o capacitate de 24 de persoane. Aici se vor desfasura evenimente special, tip degustari private, demonstratii culinare si ateliere de gatit.

Meniul Aperto se defineste prin diversitate. Peste 40 de feluri de paste sunt pregatite zilnic de bucatari si expuse in restaurant, o mare varietate de pizza, numeroase tipuri de peste, o oferta impresionanta de fructe de mare, dar si faimoasa gelato, pregatita sub ochii clientilor, toate acestea se regasesc in meniul Aperto.

Dintr-un centru culinar cum este Aperto, un local dedicat intalnirii dintre chefii pasionati si gurmanzi, nu puteau lipsi cocktailurile si bauturile casei: daca primele variaza de la cele clasice internationale si italiene pana la unele recent inventate, atuul celor de-al doilea sunt numeroasele tipuri de sangria.

Un alt atu al restaurantului este spatiul de joaca generos, care il face o alegere potrivita si pentru familiile care vor sa se bucure de oferta culinara si atmosfera Aperto.
Localul a fost amenajat de Pick Two Studio, intr-o maniera minimalista, cu linii monocromatice, pentru ca adevarata vedeta sa ramana experienta culinara.