Cris-Tim lanseaza o gama de produse realizate dupa retete concepute de Chef Catalin Scarlatescu

0
1228

Producatorul de mezeluri Cris-Tim isi extinde portofoliul cu trei noi produse, concepute exclusiv pentru companie de catre Chef Catalin Scarlatescu. Cele trei produse sunt: burgeri din carne de vita Black Angus 100%, carnati picanti si carnati cu branza Cheddar.

„Noua linie de produse a fost dezvoltata de Chef Catalin Scarlatescu impreuna cu fabrica Cris-Tim la cele mai inalte standarde din Romania si are la baza un mix unic de condimente pentru fiecare reteta in parte, ceea ce ofera produselor un gust desavarsit, de o calitate extraordinara”, spun reprezentantii Cris-Tim.

Super Burger este realizat din 100% carne de vita de calitate premium, Black Angus, provenita de la vaci din aceasta rasa crescute in Romania. Burgerul va putea fi achizitionat si in varianta refrigerata (fresh). Carnatii cu branza Cheddar sunt o combinatie intre carnea de porc si textura cremoasa a celebrei branze Cheddar, iar carnatii picanti sunt realizati dupa o reteta speciala cu carne de porc.

Produsele vor disponibile in urmatoarele gramaje si tipuri de ambalaje:
Burger din carne de vita Black Angus 100%, 150g: caserole de doi burgeri 2x150g fresh / cutii de doi burgeri 2x150g congelat / cutii de patru burgeri 4x150g congelat / pungi de 10x150g congelat
Carnati picanti din carne de porc: caserola de 500g fresh / punga vidata de 500g congelat
punga vidata de 1kg congelat
Carnati din carne de porc cu branza Cheddar: caserola de 500g fresh / punga vidata de 500g congelat / punga vidata de 1kg congelat.

Compania va comunica si retelele de magazine in care produsele vor fi comercializate. In perioada urmatoare vor fi lansate inca doua produse realizate dupa retete concepute de Chef Catalin Scarlatescu: mici din carne de porc, vita Black Angus si oaie, si kebab din carne de vita Black Angus si oaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here